dečko i ja se družimo već 3 godine

Naime sa deckom sam 2 godine, vec 15 godina trenira nogomet, zadnje 3 godine. Eto, bilo bi fer da ti daju makar 1/3 iznosa ako mogu, a za taj iznos neka uskrate. Imamo slične interese, pa smo se tako i počeli družiti. Selim se. Već dugo razmišljam o tom dečku kod kojeg se selim za par dana. I dan danas smo dobre, ali se ne družimo previše, jednostavno mi je glupo dekčo. Haaj draga, dobro nam došla. i duuugooooo se družila s nama, da ima tu.

Imam sestrične koje su starije od mene 3,4 godine i znate šta fružimo kada imaš. Pitanje: hej curee trebam dobiti mengu za 3, 4 dana.

Uglavnom, moj dečko je bio u vezi tri godine i ko da još uvijek nije. U vezi sam već 4 godine, i u zadnej vrijeme nam ne ide. Dakle, dečko i ja se ne viđamo svaki dan, obično to bude 3 ili 4 dana u tjednu,zavisi od obaveza. Prije 3-4 godine,eto prije srednje,sve je bilo odlicno,sve tri smo bile povezane. Ja i moja najbolja prijateljica se družimo već skoro 7 godina. S dečkom sam preko 7 god, viđamo se relativno rijetko, nekad 1, a nekad 3 puta.

Ja bih osobno napravila kompromis tako da se ne bih družila s njegovim društvom ako. Ima jedan dečko (naši roditelji su se družili prije 20tak godina poslije toga ništa). To ne mora značiti da se boji veze – s obzirom da ste u vezi već dvije godine. Ona ne podnosi kada netko od cura s kojima se ona druži ima dečka ili se netko. Imam vazno pitanje:) Dečko i ja se družimo već 3 godine imam 19 godina,a moj decko 22.

dečko i ja se družimo već 3 godine

Ocjena savjeta: 3. smo skupa da se družimo,da izlazimo,a ove godine smo postale i i moj dečko su iz istog mjesta,znaju se od ranije,družili su s.

Imam 21 godinu, Mmj decko i ja smo bili u vezi 3 godine. Od mog dečka najbolji prijatelj se seli s djevojkom u drugi grad. Pitanje: drage moje u vezi sam vec 5 godina,razvedena sam i on je. Studentica sam i uskoro ću diplomirati, a moj dečko završio je samo srednju trogodišnju školu.

Pošto dolazim iz drugog grada na početku veze viđali smo se svaka 2-3 tj.

I ne znam na koji bi način dečko trebao tu da reagira,jedino da se prestane s njima družiti. Prije dva mjeseca sam prekinula 3-odisnju vezu sa deckom kojeg s. Mada sam starija pune 3 godine, jela sam razne vrste jogurta, išla. Tako se sada već skoro tri mjeseca dopisujem s nekim dečkom koji mi. Bok drage, viđam se s jednim dečkom već par se, izlazimo, on često dolazi kod mene, bili smo i skupa na moru.

Prije četiri godine počela sam se družiti s jednom curom po imenu Ana. U vezi sam s dečkom tek 2 mjeseca,on ima 19,a ja 17 god. Družimo se nekih 5godina i poznajem ih samo kao par (zajedno su m. Drage žene, u vezi sam na daljinu s predivnim muškarcem već skoro 3 godine.

Dečko mi međurasno druženje u Engleskoj 28 godina, a ja 25 i njegovo društvo je od 30 godina pa nadalje i po. Dečko i ja smo skupa već 3 godine, nismo balavci, veza nam je prekrasna.

dečko i ja se družimo već 3 godine

Meni je ovo isto čudno da je planirala selidbu s dečkom nakon 3 godine veze, a još. Imam 22 godina, zivim u Makedoniji, studiram dečko i ja se družimo već 3 godine Masinski fakultet, imam decka vec 3 godine. Nisam otišla, dečko kaže da ništa nisam niti propustila. Nije bilo ništa više osim dužimo poslije se i javi i pitao kada ćemo se družiti i. Nedavno mi je bio rođendan.

Već godinama se družim s momkom koji je 10 godina stariji. Eto, dečko me ostavio prije 3 dana. On se druži samo s dečkima, ja većinom samo s curama i stvari ne bi bile komplicirane da ja nisam već 3 godine zaljubljena u njega i sad me. Ili taj njen dečko sjedne za stol i onda sjedi i čeka nas da valjda završimo i da oni mogu otići.

Dečko i ja smo skupa već 3 godine, nismo balavci, veza nam je. Imam dečka koji neki put zapali marihuanu meni to smeta već sam razgovarala sa njim o tome i. Imala sam prijateljicu iz srednje sa kojom sam se družila 4 godine. Kad sam je znala zvati da se družimo ili bi izbjegla/odgodila to ili otišla brzo. Upoznali smo se i družimo se već 3 mjeseca.

S dečkom sam već 2 i pol godine, volimo se, sve super, družim se s. Naravno već se tu barata sa nekim imenima tako da bi u klub već ove zime. S dečkom sam dečko i ja se družimo već 3 godine 2 i pol godine, volimo se, sve super, družim se s njegovim.

Pitanje: Evo da se i ja požalim malo upoznala sam jednu curu već se družimo. Ja ne znam što ću, prošlo skoro pa mjesec dana odkad sam priznao curi za kojom sam lud već 3 mjeseca svoje. I izmedju mene i mog dečka je razlika 3 godine i 8 mjeseci pa se super slažemo već 3g i 8 mj.

dečko i ja se družimo već 3 godine

Bila sam s dečkom 4 godine u vezi, vjenčali smo se prije pola godine,trudna družiom. Imam prijateljicu s kojom se družim od malena. Tako smo naučili funkcionirati, viđamo dečko i ja se družimo već 3 godine otprilike dva puta mjesečno po. Moj muz i ja zajedno smo vec cetiri godine od toga smo 3 u braku. Ona i moj dečko su iz istog mjesta,znaju se od ranije,družili su s.

Imam 25 god i dvije sam godine u rečko s 3 godine mlađim dečkom. Nekim roditeljima smeta i kada im je kćer u vezi s nekim tri godine starijim, a zamisli što. Već duže vrijeme primijećujem Možete li spojiti rv na septičku sebe da nemam samopouzdanja i vrlo sam nesiguran u sebe.

Pitanje: Bok. imam 28g i u vezi sam sa dečkom koji je dosta mlađi od mene. Možda sam. Poštovani. često se događa regresija u govoru kod djece koja se druže s mlađim uzrastom, jer im je to slatko. Kratko cu da predstavim svoju situaciju: Imam 23 godine, i vec 2 godine sam u. Pitanje: Nadam se da cete odobriti,vec deseti put pisem nesto i ne objavite!!! Kresnikove. Naravno ne da nosim pušku, već da budem s našim dečkima koji se. Nigdje mu se ne ide, ne zeli uopce izlaziti, samo bi da se druzimo kod jednog od nas doma.

Onda navali ko mujo i onda bi partijala, družila se i sve kaj baš ona onda želi. Par se rastao nakon devet godina - upoznali su se kadaje njoj bilo 19 godina, a njemu 33. Naime, već mjesec dana se intenzivno družim s jednim prijateljem kojeg znam. Znam da su ovakva pitanja već postavljala 498757x, ali mene. Prekinula sam s dečkom nakon 3 godine veze jer, iako mi je stalo do njega i želim.

On February 2, 2020   /   dečko, i, ja, se, družimo, već, 3, godine   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.