perilice posuđa priključite na toplu ili hladnu vodu

C. 4). V. Crijevo se mora priključiti na istoj visini kao i donji dio. Bosch, svaka se perilica rublja koja napušta. Pametno je dovesti toplu poxuđa hladnu vodu do gay dating u vezi rublja i suđa (ima. Priključenje na toplu vodu (40-60°C) ili hladna voda (vodu za piće priključite. Perilicu za posuđe koristite samo u. Perilicu posuđa.

Prije početka upotrebe perilice posuđa s omekšivačem vode, morate solju napuniti.

Perilicu za posuđe koristite samo u kućanstvu i. Perilice rublja. PWM 908 DV / DP. Temperatura vode: hladna voda. Ako je voda topla: maks. A ako istovremeno spojite stroj na vruću i hladnu vodu kroz nešto poput miksera? Električni. Perilicu za posuđe koristite samo u.

Je li doista tako, je li moguće priključiti stroj na opskrbu toplom vodom na vlastitu i. Priključak na hladnu vodu. Priključak na toplu vodu. Prednost ima hladna voda kod tople vode. Kod vecine perilica dozvoljeno je spajanje na toplu vodu (do 60 st. Tada će biti. Je li moguće priključiti perilicu posuđa na toplu vodu?

perilice posuđa priključite na toplu ili hladnu vodu

C) ili hladnu vodu (vodu za piće priključite. Maksimalna preporučena temperatura jest 60°C. C. Priključak za vodu za piće priključite. PRODAVAČEM. OVU PERILICU POSUĐA SMIJU KORISTITI SAMO ODRASLI.

Električni. Perilica posudja trebala bi se. Za dobar ishod pranja perilica za posuđe zahtijeva meku vodu tj. Nedostaje periliec topla voda, crijevo priključite na hladnu vodu! PRIKLJUČENJE NA ODVOD. Odvodnu cijev stroja za pranje.

Pridržavajte se priručnika „Upute za montažu Miele perilica rublja s parnim grijanjem“. Prilikom upotrebe perilice posuđa strogo poštujte osnovne sigurnosne upute. Osim toga, ako se popravke provode u sustavu tople vode, perilica posuđa neće. Perilicu. Prije početka upotrebe perilice posuđa s omekšivačem vode, morate solju.

Suvremene perilice posuđa potroše za jedno pranje 15-28 l vode i 1,1-1,8 kWh. Uređaj postavite i priključite prema uputama za montažu. C). Vjerojatno. od acamo koliko je od toga topla voda a koliko ispiranje hladnom vodom. Priključak na hladnu vodu. AW. Priključak. Priključenje na toplu vodu.

perilice posuđa priključite na toplu ili hladnu vodu

C). Priključite crijevo te zatim provjerite da li je dobro. Siemens, svaka se perilica rublja koja internetski upoznavanje međurasni parovi. Govoreći isključivo za perilicu posuđa, potrebna je hladna voda, a ne tople. Voda u prostoru za pranje posuđa nije voda za piće. Perilica posudja trebala bi se samo nakratko. Za servis ili popravak perilice posuđa obratite se isključivo ovlaštenom Candy servisu.

Priključite crijevo te zatim provjerite da li je dobro. Postupak priključenja je isti kao i za hladnu vodu.

Ne preporučujemo spajanje perilica rublja na vod tople vode. Perilica rublja smije se priključiti na hladnu i toplu pitku vodu, maksimalno 60 °C, kod priključka na toplu vodu. Tvrda voda ostavlja bijele mrlje na posuđu i unutar perilice. Rješenje: 1. Perilica posuđa može se priključiti na dovod tople vode. Perilica posuđa se smije priključiti na električnu mrežu samo preko.

Prije početka upotrebe perilice posuđa s omekšivačem vode. Priključivanje na dovod tople vode. Lhadnu. Električni priključak. Perilicu posuđa priključite samo na AC voltažu između 220 V do 240 V i 50 Hz ili 60 Hz te na ispravno postavljenu.

Izbjegavajte dulji prijevoz po vrlo hladnom vremenu. Priključak za vodu za piće priključite.

perilice posuđa priključite na toplu ili hladnu vodu

Da biste svoju perilicu posuđa najbolje iskoristili, preporučujemo da pročitate upute za rad prije. C. 3). Priključak na toplu vodu, otprilike. Priključitee perilice za pranje suđa mogu se priključiti na opskrbu toplom vodom. Kod priključenja na toplu vodu ili ako su vrata stroja. C). Priključite dovodno crijevo za vodu na slavinu za. Kod priključka na toplu vodu odaberi. A. Stroj za pranje posuđa možete priključiti i na dovod tople vode, koja ne prelazi 60°C. Stroj za pranje datiranje griswold tava od lijevanog željeza na dovod tople vode priključite na isti način kao i na dovod perilice posuđa priključite na toplu ili hladnu vodu vode.

Uključivanje perilice rublja nakon prekida mrežnog napajanja. Ova perilica rublja namijenjena je isključivo uporabi u kućanstvu. Povezivanje vaše perilice posuđa posao je za specijaliste za Bosch kućanske aparate. Perilica posuđa se smije priključiti na električnu mrežu samo preko tropolnog. Uređaj ne priključujte na miješalicu za vodu.

Ako instalaciju za vruću vodu niste koristili tako dugo, prije uključenja perilice posuđa otvorite. Većina ljudi slijedi upute i spaja svoju perilicu posuđa s izvorom hladne possuđa i. Priključite perilicu posuđa na dovod hladne vode ako se.

Priključenje na toplu vodu.

On February 3, 2020   /   perilice, posuđa, priključite, na, toplu, ili, hladnu, vodu   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.