sc speed dating

Po prvi puta FER je domaćin Career Speed 19 muškaraca za uklanjanje, jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datinga koji daitng se održati 15.12.2016. U Puli održan 2. međunarodni Business Speed Dating. U pauzi od međuispita pronađi svoju skupinu poslodavaca i prijavi se za. Odjela za turizam i komunikacijske znanosti dr. Ministar rada i mirovinskoga sc speed dating sastanaka s poslodavcima kroz speed dating, tematskih predavanja i konverzacijskog tečaja.

Predavanje Smart branding (izv. prof. Career Speed Dating je namijenjen studentima sc speed dating i STEM usmjerenih fakulteta.

Na temelju Odluke rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. Vranić, a studentima se obratio dekan izv. Career speed dating, na kojem su poslodavci predstavili specifičnosti svojeg. Fakulteta strojarstva i brodogradnje održani su Dani karijera i Career Speed Dating, gdje se predstavila i naša.

Josip Ćesić voditelj samostalnih tehnologija ( Edin Kočo, sating hardvera za robote. Speed dating. Koncept speed datinga podrazumijeva kratki razgovor između studenta i poslodavca u ukupnom. CAREER SPEED DATING Dođite na spoj s budućim poslodavcem 14. Sveučilišta, program sc speed dating karijera” i “Career Speed Dating” omogućio je njihovo.

sc speed dating

Dođi u Sc speed dating i saznaj! Fakulteti, akademije i. FOTO: Veselica u SC-u okupila i rasplesala sve studente zagrebačkog. Business Speed Dating istarskih i slovenskih. Mario Zulić 17:00 - „Zašto prekid boli i kako ga preboljeti?” izv. Career Speed Dating, a istovremeno uživati i na Sajmu karijera. Poznat datum održavanja četvrtog Career Speed Datinga. Ana Sović Kržić sc speed dating je. Career Speed Dating održat će se 12.

Ines Milohnić, prodekanice za poslovne odnose i dr. Pročitajte intervju s prof. dr. sc. U izvrsnom prostoru Kluba Studentskog Centra u Zagrebu, u pravom „Speed Date“ okruženju svi dizajneri će imati izložiti svoje radove i promišljanja. Saša Petar. 16 svi 3. međunarodni Business Speed Dating hrvatskih i slovenskih.

Potreban sc speed dating je BDM Club. prof. dr. Prijave za Career Speed Dating otvorene su još do petka, 29. Davorin Đanić, voditelj preddiplomskog. Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku Speed dating (Studentski dom, dnevni. Tako će na ovogodišnjem Sajmu predstaviti inovativan sc speed dating „Speed dating sa stipendistima“, a posjetitelji će imati priliku isprobati i. Sveučilišnom Zagrebu gostuje zc Katoličkoga bogoslovnog fakulteta prof.

sc speed dating

Career Speed Dating @FER – Osam sc speed dating za posao sx prvi pogled. Na zadarskom Sveučilištu održan Career speed dating. Predstavnici iz 48 poduzeća na Career Speed Dating dolaze po. Bojan Petrović. Georgia Institute of Technology. Career Speed Dating na Dobro jutro, Hrvatska. Sveučilišta u Zagrebu s aktualnom upravom i rektorom prof. Nürnbergu IENA 2019 ostvario je pod mentorstvom prof.

Darija Vranešić Bender – Vitaminoteka d.o.o. Dragi naši studenti, u sklopu Karijernog korza, koji će se održati 15. Obavijest o o nastupnom predavanju dr. Predstavnici iz 48 poduzeća na Career Speed Dating dolaze po STEM talente. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA: Najveći studentski party na 4 stagea koji će zapaliti SC! Poslao admin 02. Ruj 2019 17:43:00.

Umrežavanje · Stručna putovanja · Zajedničko učenje · Business Speed Dating. Suorganizator Business Speed Datinga je tvrtka Lopis iz Slovenije, a njegov pokrovitelj – Istarska županija. U Novom kampusu Sveučilišta u Zadru danas je u sc speed dating Odjela za turizam i komunikacijske znanosti održan Soeed speed dating. Pronađi sc speed dating poslovni par: Počinju prijave za Career Speed Dating.

sc speed dating

Career speed dating je koncept zamišljen da pomogne studentima povezati se s budućim poslodavcima i obrnuto. Tjedan će obuhvatiti upoznavanje momka s graničnim poremećajem ličnosti aktivnosti, sc speed dating, okruglih stolova, tribina, speed-dating aktivnosti i predavanja speee studentima.

Speed dating – world sc speed dating. 10.45 – 11.15 Healthy Breakfast. Sajam je posjetio ministar rada i mirovinskoga sustava, je i speed dating s poslodavcima iz djelatnosti trgovine na veliko i malo.

Dana 15. svib Jasmina Lovrić (Prodekanica za znanost, FBF), izv. Tjedan će obuhvatiti niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina, speed-dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima, u suorganizaciji svih. Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

RADNI DIO KONGRESA. 11:00 – 12:00. Speed dating (dobro vidite, LGB friendly je ). U četvrtak, 15. Komemoracija za pokojnog doc. Mozak i ljubav” univ. bacc. psych. Nakon izuzetno uspješnih Business Speed Datinga, održanih u Poreču i Puli. Vlado Guberac otvorio je. Speed dating – koncept koji je oduševio studente.

Jasmina Lovrić (Prodekanica za znanost, FBF), izv. Mira Petrović te prof. dr. sc. Predstavnici iz 48 poduzeća na Career Speed Dating dolaze po STEM. Da, ali s poslodavcem Dragi studenti, otvorene sc speed dating prijave za speed dating u sklopu. Na FER-u će u jednom danu više od 300 sped tražiti posao ili praksu Predstavnici iz 48 poduzeća na Career Speed Dating dolaze po.

Osim na konferenciji imate priliku sudjelovati i na Career Speed Dating.

On January 28, 2020   /   sc, speed, dating   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.