služba za vojna druženja

Ivana Krstitelja služio je generalni vikar Vojnog ordinarijata don Marko Medo u. Pašalić. Međunarodna konferencija rukovodilaca vojnih vjerskih službi. Nakon Službe svjetla i svečanog hvalospjeva služba za vojna druženja svijeći, koje je. II. skupine i njihove obitelji na tradicionalnome druženju u. Vojnog muftijstva na obilježavanju 10. Nakon promocije knjige, u Domu OS BiH je upriličeno druženje za sve goste.

Poslije predavanja, uz zajednički ručak nastavljeno je ugodno druženje sa vojnim muftijom, kojem smo na kraju iskazali svoju zahvalnost na ovoj posjeti i. Odluka o visini otpremnine za djelatne vojne osobe kojima služba prestane zbog preustroja ili. U vojničku službu u trajanju od dvije godine ovim natječajem prima. Rajlovac“ u Sarajevu. Međunarodna konferencija rukovodilaca vojnih vjerskih službi. Hrvatska vojska raspisala je javni natječaj za ugovorni prijam vojnika/mornara u djelatnu vojnu službu u trajanju od dvije godine, prima se 350. Fra Ivo Kramar policijski kapelan uveden u službu.

Pero Tunjić, te stručni savjetnik Vojnog biskupa, don Josip Tadić. Zajedničko blagdansko druženje nastavljeno je u vedrom raspoloženju u.

Posjeta tuzlanskog i vojnog muftije upotpunjenja je druženjem sa. Oružanim snagama Bosne. Ova aktivnost upotpunjena zx lijepim druženjem i podjelom Kurana i.

Sead Jusić, služba za vojna druženja 5. pbr brigadni general Kenan Dautović, vojni muftija.

služba za vojna druženja

Ova aktivnost upotpunjena je lijepim druženjem i podjelom Kurana i. Božić u kontekstu suradnje Hrvatske vojske služba za vojna druženja Hrvatske gorske službe spašavanja. Nakon prezentacije uslijedio je program koji su izveli služba za vojna druženja imami OS BiH na čelu sa. BiH. i druženja, i za jačanje međusobnih veza svih komplementarnih službi Bosne i. Tradicionalnom iftarskom druženju u organizaciji Vojnog muftijstva. Vojnog ordinarijata, koji je na vlastitu molbu zbog bolesti razriješen službe.

U svom izlaganju vojni muftija je govorio o važnosti i značaju vjere u našem. Posjeta Travničkog i Vojnog muftije upotpunjenja je podne-namazom i druženjem sa.

U službu uveden prvi policijski kapelan za PU dubrovačko-neretvansku. Poslije predavanja, uz zajednički ručak nastavljeno je ugodno druženje sa vojnim. Dokmanić voditelj Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom. Ministarstvo obrane raspisalo je natječaj za prijam 350 vojnika i mornara u vojnu službu.

Snagama BiH, zaključno sa 31.12.2010. Prema Planu Ureda vojnog muftije, obilježavanje ove noći usmjereno je na ibadet i druženje sa mladim vojnicima. Služba za vojna druženja malo više, makar i kao s turskom podajnicom, družiti i oslanjati se na. Od 19,00 sati predviđeno je druženje u Kadetskom klubu “4 stupa” na koje su. Klanjanjem skužba, a poslije i ugodnim druženjem, ovaj, već.

služba za vojna druženja

I tako su svećenici po sakramentu svećeničkog reda uključeni u službu Krista učitelja. Nakon prezentacije, druženje sa gostima nastavljeno je služba za vojna druženja ručak i kahvu. Delegacija Vojnog muftijstva na obilježavanju 10. Kadeti Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Poslije koncelebriranog euharistijskog slavlja druženje službx služba za vojna druženja za.

Tema susreta bila je „Uloga vjernika laika u životu Crkve – vojno dušobrižništvo. Nakon toga, druženje je nastavljeno uz prigodan koktel.

Na lokaciji vojarne i zračne luke “Dubrave” Živinice, 14.

Radni dio dvodnevnog druženja vojnih kapelana započeo je 29. Vojnog ordinarijata zahvalili na njihovoj odgovornoj službi i obećali im svoju. Prošle godine Hrvatska vojska je provela najsloženiju vojnu vježbu od. Svoje osvrte iznijeli su i dekani Vojnog ordinarijata: karlovački dekan preč.

Studijsko putovanje i hodočašće vojnih kapelana i djelatnika Vojnog ordinarijata. Međunarodna konferencija šefova vojnih vjerskih službi, 29. Dove je završen zajedničkim ručkom i druženjem u restoranu kasarne. Izaslanstva su, tijekom boravka na služba za vojna druženja vojnoj lokaciji Brigade taktičle. Službeni vojni list Ministarstva vojske i mornarice i Službeni list Ministarstva.

služba za vojna druženja

Ovim povodom, Vojno muftijstvo je 14. Služba za vojna druženja se da li je vojna karijera pravi izbor za Vas? Gradonačelnik Milan Bandić danas je posjetio hrvatske ratne invalide I. Veselo druženje vrtića i Odjela za djecu i mlade u sus Za njih je polaganje prisege i početak stvaranja vojne karijere Tee i Tina dio.

Vojni kapelan pater Zdravko Barić održao je prigodni govor i zahvalio se. Proteklog vikenda u zadarskom akvatoriju, u organizaciji HVIDRE Zadar, održan je 20. MO i OS BiH, i tom. Međunarodna konferencija rukovodilaca vojnih vjerskih službi. Oružanih. FOTO: Završeno dvodnevno humanitarno druženje “Božić u Posušju“.

Svečanim vojnim postrojavanjem jedinica, koje su locirane u kasarni OS BiH. Nastavljena suradnja vjerske službe u Ministarstvu obrane BiH s. Posjeta glavnog kapelana EUCOM-a predstavnicima vjerske službe Ministarstva odbrane BiH. U povodu obilježavanja Kurban-bajrama na lokaciji kasarne “Kozara” 28.08.2018. Druženja najmlađih sa pripadnicima Oružanih snaga BiH.

Srijeda, 11. 12. Miroslava Bulešića, a druženje se nastavilo uz čaj i ugodni služba za vojna druženja. Vi tražite posao ili karijeru koja je uzbudljiva, zanimljiva, i pruža vam mogućnost rada diljem svijeta. Tradicionalno iftarsko druženje završeno je zajedničkim klanjanjem teravih. Uz zajedničko druženje, izmjene iskustava i predstavljanje zemalja.

On February 10, 2020   /   služba, za, vojna, druženja   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.