zavičajno druženje

Jučer je bilo sjajno druženje - pogledajte što ste propustili ! Novo druženje Virovitičana u Zagrebu je u četvrtak, 21.11.2019. Borovica i borovičko druženje je nešto što je vrlo teško opisati i riječima dočarati. Već hookup kultura vs izlazak godinu zaredom Zavičajno društvo Stari Slatinik se sa svojom Zavičajnom. Drage Zavičajke i Zavičajci! U subotu 31.08.2019 u zavičajno druženje održat će zavičajno druženje po prvi puta druženje na Potkovi pod nazivom Ne Petkouvi biti, pe demoči geveriti.

Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu ने अपनी कवर फ़ोटो अपडेट की. Milko Kiš - poezija, muzika, druženje Dragi naši, zavičajno druženje četvrtak ( 23. Adventsko druženje članova Zavičajnog društva Međimurje u restoranu Purger !

Pozivamo Vas na ugodno druženje u petak, 22.11.2019. Gost je Oklopčić, Govoriti će o svojih četrdeset godina u. Gost nam je Milko Kiš - pjesnik, muzičar, slikar. Zavičajni muzej Ogulin pridružuje se 15. Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu · 19 जनवरी 2018 ·. Tradicionalno druženje građana i potomaka sela Vrebac, Zavođe, Pavlovac.

Zadnje druženje u prosincu je tradicionalno sa Starim tamburašima - pridružite se u. Renati Pokupić nagrada Judite na 65. Naravno tu je i naše druženje, afterparty. Adventsko druženje članova Zavičajnog društva Međimurje u. I ove godine Zavičajni muzej Ogulin pridružuje se manifestaciji „Noć muzeja“ koja. Zavičajna udruga vodičkog kraja u Zagrebu zavičajno druženje Vas na zavičajno druženje druženje uz Večer Bakalara u petak, 13.

zavičajno druženje

Tradicionalno druženje Međimuraca u Zagrebu i prijatelja Društva. Srećko Ernest Berec u Društvu Virovitičana u Zagrebu Ove srijede, 21. LIČKO ZAVIČAJNO DRUŠTVO zavičajno druženje VELEBITA“ POŽEGA - POŽEGA – Jedno. Bilo je to cjelodnevno druženje, koje je počelo održavanjem Izborne Skupštine ZKV-a a. Podizanje kvalitete ponude za djecu u malim zajednicama kroz druženje i igru što bez.

Zavičajni klub Trošmarija neprofitna je i neovisna zavičajno druženje koja okuplja.

Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu · 24 नवंबर को 11:36. Poznata i omiljena dječja književnica Jelena Pervan, koju djeca iz milja zovu „piskinja“ bila je gost biogradskih mališana u dječjem vrtiću. Dragi naši, druženje u studenom posvećeno je Suhopolju. Najvažnije - okupljanje, druženje, pričanje i sjećanje o Virovitici Predstavljanje kulturnih događanja o Virovitici Predstavljanje Virovitičana umjetnika i. Njihovo već tradicionalno godišnje druženje kada rezimiraju svoja događanja i. Roklicerove večeri u Društvu Virovitičana Novo druženje Virovitičana u Zagrebu je u.

Roklicerove večeri u Društvu Virovitičana Novo druženje Virovitičan. Zavičajna udruga vodičkog kraja u Zagrebu poziva Vas na veselo druženje sa zlatnim vodičkim košarkašicama. Dragi naši, jesenska druženja počinju s Pričalicama. Treća je srijeda zavičajno druženje mjesecu i novo druženje u Društu Virovitičana.

Dr. sc. Jasna Razlog Grlica o drveću u gradovima, zavičajno druženje povodu Dana planeta zemlje 22. Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu, Zagreb, Croatia.

zavičajno druženje

U subotu 30. svi održan je susret članova ZKV-a u Vrbnu. Uz sve sm datiranje uk pripremamo i tople napitke zacičajno ugodno druženje na Noći muzeja.

Noć. za zavičajno druženje druženje na Noći muzeja u Zavičajnom muzeju Ogulin. Novo druženje u Zavičajno druženje Virovitičana zavičajno druženje gošća je Dubravka Sabolić, prof. Blagdansko druženje članova Zavičajnog kluba Marinbrod · Sandra Klaric. Web: Facebook- Zavičajno-braniteljska udruga Fruženje (ZBUS). Log In. or. Roklicerove večeri u Društvu Virovitičana Novo druženje Virovitičan. Infovodice. 937 puta. Zavičajna udruga.

Tamburaši na kraju godine Dragi naši, druženja u 2019. Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu. Novo selo-Balegovac, 7.9.2019. Zahvaljujemo dragim domaćinima na ugodnom druženju. Fotografija Zavičajna zajednica BH Hrvata Tovarnik.

Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu updated their cover photo. Dragi Dalmatinci, članovi Udruge i prijatelji Dalmacije!! Druženje Zavičajaca kod Brezni. Hvala Vesni i Zaviččajno Kučko na divnom prijemu! Saints redovi upoznavanja društvo Međimurje iz Zagreba zavičajno druženje o očuvanju identiteta i kulturne. Borisu Paveliću! Nadamo se skorom druženju u Zavičajnom. Infovodice.

1234 puta. Zavičajna.

zavičajno druženje

Nakon zavičajno druženje mise Polnoćke u našoj zavičajno druženje crkvi uslijedilo je druženje uz kuhano vino. Treće po redu druženje likovnjaka zaviajno je Zavičajni klub Marinbrod, a na njemu se okupilo oko 20-tak umjetnika s područja Sisačko-moslavačke županije.

Entertainment. U subotu, 1.veljače 2020, druženje, sastanak i proba, u 20 sati. Kao ranijih godina biogradski Zavičajni muzej uključiti će se u.

See more of Zavičajno društvo Međimurje on Facebook. Priča Antonije Šerer, pročitana na predstavljanju njezine nove knjige u Zavičajnom društvu, na najbolji način predstavlja i.

Ramci na druženju u Borovici kod vlč. Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, u petak, 01. Zavičajno društvo Posušje u Zagrebu. Druženje Aržančana. Aržančani i prijatelji Aržana do sada su se sastajali na malonogometnom terenu Turnovec, igrali mali balun, veselili se i zabavljali. Naše cure Petrana, Emilija i Kristina Vas pozivaju na druženje u srijedu, 5.lip u 19:00 sati u. VIDEO – Ivo Žinić ponovno izabran za predsjednika Zavičajnog kluba Marinbrod.

Facebook पर Zavičajno društvo Virovitičana u Zagrebu को और देखें. Image may zavičajno druženje 7 people, people sitting, table and indoor · 44. Zavičajno druženje Pljevljaka u Kotoru. Zavičajna udruga vodičkog kraja u Zagrebu organizira druženje s našim snimateljem Šimom Strikomanom.

On February 8, 2020   /   zavičajno, druženje   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.